پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

واکنش پکن به تصمیم آمریکا برای تحریم مجدد شرکت های چینی

وزارت خارجه چین با تاکید مُصرانه به آمریکا برای پایان دادن به سرکوب شرکت‌های خارجی، گفت پکن از حقوق مشروع شرکت‌های خود دفاع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 18
کد خبر: ۷۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تصمیم آمریکا برای اعمال تحریم بر ده‌ها شرکت چینی به بهانه ارتباط آنها با ارتش و نهادهای نظامی این کشور، با واکنش دولت پکن مواجه شد.

 

«وانگ وِن‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) در نشست خبری روزانه بار دیگر درخواست پکن از آمریکا برای توقف «سرکوب ناعادلانه» شرکت‌های چینی را تکرار کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وانگ در واکنش به این تصمیم آمریکا، تاکید کرد که چین به اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ حقوق و منافع مشروع شرکت‌های خود ادامه می‌دهد.

 

پیش از این، دو منبع مطلع به رویترز گفتند مجموعاََ ۸۰ شرکت چینی از جمله «شرکت بین‌المللی تولید نیمه‌رسانا» موسوم به SMIC که بزرگترین تولیدکننده تراشه‌های الکترونیکی در جهان است، امروز (جمعه) به دستور دولت ترامپ در لیست سیاه آمریکا قرار می‌گیرند. 

 

دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از زمان روی کار آمدن تا کنون ۲۷۵ کمپانی چینی و شرکت‌های تابعه آنها، از جمله دو شرکت فناوری بزرگ «هوآوی» و «ZTE» را تحریم کرده است.

 

بر اثر این تحریم‌ها، شرکت‌های چینی مذکور دیگر نمی‌توانند به بازار تجهیزات و فناوری‌های امنیتی ایالات متحده دسترسی داشته باشند.

 

همچنین جمعه قبل بود که بازار بورس نزدک اعلام کرد از تاریخ بیست‌ویکم دسامبر، سهام چهار شرکت چینی را که اخیراََ از سوی کاخ سفید تحریم شدند، از نمایه خود حذف می‌کند./ فارس

ارسال نظر